galériával

2021.10.17. 12:15

Jánoshalmán is nagy sikert aratott az Őszi Hacacáré

Az Őszi Hacacáré ingyenes koncertsorozat keretében a pénteken Jánoshalmán is fergeteges volt a hangulat a Lóci Játszik és a Bagossy Brothers Company koncertjén, ahol több százan szórakoztak a színpad előtt.

Pozsgai Ákos

a_20211017_haccare_janoshalma_PA_PN

Fotó: Pozsgai Ákos

A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult, a Lóci Játszik és a Bagossy Brothers Company Jánoshalma központjában lépett színpadra.

A két részből álló koncert kezdetére zsúfolásig telt a helyi katolikus templom előtti tér, a színpadon néhány percre megjelent Bányai Gábor, a város, a térség országgyűlési képviselője is, aki hónapokon át élet-halál között lebegett a koronavírus miatt. Egy néhány soros idézetet olvasott fel, valamint emlékeztetett rá, hogy a jánoshalmiak mögött is nehéz, megpróbáltatásokkal teli év van, a koronavírus-járvány rányomta a bélyegét a mindennapokra.

Az Őszi Hacacáré elnevezésű ingyenes koncertsorozat elindításának egyik fő célja az „összetartozás közös megünneplése” volt, amit a hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt lehetett megtenni. A 130 állomásból álló koncertsorozat remek alkalom volt arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak. Jánoshalmán ez a találkozás fergeteges volt, több százan csápoltak együtt fiatalok, idősek és gyerekek, mindenki jól érezte magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!