verseny

2020.02.11. 07:00

Az apostagi könyvtárban versenyeztek a szépen olvasók

Második alkalommal szerveztek olvasási versenyt az alsó tagozatos általános iskolásoknak a könyvtár dolgozói, az apostagi könyvtárban.

Lencsés P. Anna

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Lencsés P. Anna

A versenyben résztvevők két szövegrészt olvastak fel. A kötelező szövegből otthon előre felkészülhettek a gyerekek. A másik szöveget a helyszínen kapták meg, amely a második osztályosoknak egy részlet volt a Gőgös Gúnárból. A harmadikosok Vadadi Adrienn, Torkos csütörtök, a negyedikeseknek Lackfi János Csodafogkrém című könyvéből olvastak fel egy-egy részletet a versenyen.

A zsűri értékelése alapján a második osztályosok közül első lett Gelencsér Nóra, második, Boros Krisztina, harmadik Krepsz Dorka. A harmadikosoknál első helyezett lett Budai Ákos, második Hegedűs Laura, harmadik Szabados Hanna. A negyedik osztályosok csoportjában Kiss-Tóth Franciska érdemelte ki az első helyet őt követte második helyen Homó Eliza, harmadikként Szöllősi Flóra végzett.

Fotó: Lencsés P. Anna / Petőfi Népe
Fotó: Lencsés P. Anna / Petőfi Népe
Fotó: Lencsés P. Anna / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!