kecskemét

2019.01.11. 07:22

Aranyérmet és különdíjat kaptak az indiai rajzversenyen

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola grafikaszakkörösei újabb nemzetközi sikerről adhattak számot.

Sebestyén Hajnalka

Szonja, Niki, Maja, Csongor és Anna büszkén mutatja díjait

Forrás: Petőfi Népe

Csúzdi Szabó Erika tanárnő tehetséges növendékei a 10th International Child Art Exhibition Hyderabad India nemzetközi rajzversenyre 30 vegyes technikával készült alkotással pályáztak. A Young Envoys International India által 10. alkalommal megrendezett rangos pályázatra idén 30 országból küldtek pályaműveket a gyerekek.

Kecskemétről a Szent Imré-s diákok közül aranyérmet kapott Vincze Maja (6. b), továbbá a zsűri különdíját Bielik Nikolett (4. c), Rittgasser Anna (4. c), Szabó Csongor Péter (4. c) és Tóth Szonja (6. b). Rajtuk kívül a felkészítő tanárt, Csúzdi Szabó Erikát elismerésben részesítették a gyerekek művészeti tevékenységének támogatásáért.

A Szent Imré-s tanulók a Kecskeméti Planetárium 35 éves jubileumi rajzpályázatán is eredményesen szerepeltek. A II. korcsoportban első helyezést ért el Rittgasser Anna, a III. korcsoportban pedig díjazott lett Polyák Júlia.

Szonja, Niki, Maja, Csongor és Anna büszkén mutatja díjait
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!