Kiskunhalas

2018.11.10. 18:54

A mindennapok pillanatai nem mindennapi képeken

Ötödik alkalommal nyílt kiállítás a Kiskunszt Fotóklub fényképészeinek alkotásaiból a kiskunhalasi Közösségek Házában. A többségében természetfotókat bemutató rendhagyó tárlaton idén portré és zsánerképekkel is kiegészült.

Pozsgai Ákos

Öt évvel ezelőtt alakult meg a kiskunsági fotósokat tömörítő szakmai műhely, a több nemzetközi és rangos hazai díjakat elért Daróczi Csaba soltvadkerti természetfotós kezdeményezésére. Az utóbbi évtizedekben magyar természetfotósok egyre jobb eredményeket érnek el, fotómunkáik világszínvonalúak. A kiskunsági tájak, akár drónról is megörökített természeti jelenségeit, valamint életünk mindennapi történéseiből kiragadott, nem mindennapi pillanatképeit mutatják be a Közösségek Házában kiállított felvételek a fényképészek objektívjén és látásmódján keresztül.

A kiállítást Király Gábor, a halasi Média és Nonprofit Kft. kulturális munkatársa nyitotta meg.

Az kiállított fotók alkotói: Bíró Róbert, Békési Imre, Daróczi Csaba, Ferincz János, Kis Csaba, Márki Levente, dr. Nagy Edit, Rékasi Ramóna, Rózsa Tibor, Sasvári Ágota, Schnürlein Zsuzsanna.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában