Polgármester

2024.06.18. 15:14

Varga Gábor tovább dolgozik Hercegszántó fejlődéséért

Hercegszántón két polgármesterjelölt közül választhattak a szavazók június 9-én, a megméretés a jelenlegi polgármester, Varga Gábor sikerét hozta, aki 175 szavazattal előzte meg ellenfelét, Sztipanov Illést.

Tölgyesi Gábor

Varga Gábor megtiszteltetésnek nevezte újbóli megválasztását, valamint, hogy képviselőtársaival bizalmat kaptak a következő ciklusra.  

Varga Gábor, Hercegszántó polgármester
Varga Gábor, Hercegszántó polgármester
Fotó: Tölgyesi Gábor

– Így tovább folytathatjuk a következő időszakban is a megkezdett munkát. Hiszen az elmúlt 5 évben vannak sikeres pályázati eredményeink, amiket rövid időn belül el kell kezdeni megvalósítani a kivitelezési munkálatokkal. Ilyen például a volt községi iskola udvarának sport- és szabadidőközponttá történő átalakítására. Fontos figyelmet szeretnénk fordítani a megüresedett oktatási intézmény épületének felső szintjének felújítására is. Itt két emlékmúzeumot, valamint a régmúlt iskolai emlékeket megőrző tablótermet alakítunk ki. A többi osztályterem a minőségi kultúra otthonaként funkcionálna a jövőben. Egy másik fontos, ingatlannal kapcsolatos jövőbeni terveink között szerepel egy erdei iskola létrehozása Budzsakban, amely önfenntartásra, gazdálkodásra,  környezetvédelemre tanítaná gyermekeinket – mondta a polgármester.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában