Szent György Napi Forgatag és Virágvásár

2024.04.28. 08:46

Több ezren tomboltak Nagykőrösön az Edda koncerten – galériával, videóval

A hétvégén rendezték meg a Szent György Napi Forgatagot és Virágvásárt Nagykőrösön, a Deák téren és a Szabadság téren. A szombati napon több ezer ember látogatott el a helyszínre, köztük nagyon sok kisgyermekes család is szívesen vett rész a több száz programon.

Lizik-Varga Katalin

A nagykőrösi Szent György Napi Forgatag és Virágvásár szombati napján több ezer embert csábított az Edda a Deák térre. A nap folyamán is rengeteg család jött a belvárosba, ahol kedvükre válogathattak a több mint száz programból. A kicsiknek például népi gyermekjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, gólyalábas műsorral és gyermekkoncertekkel kedveskedtek a szervezők. Emellett virágkiállításokkal, gasztroszigetekkel, kézműves utcával és meseudvarral is várták az érdeklődőket. 

A délután folyamán bemutatkoztak a helyi közösségek és csoportok is.

A családosok körében nagy sikert aratott Kalap Jakab koncertje. A zenekar dalait nem csak a kicsik, de a szülők is szívesen énekelték.

A jó programoknak és természetesen a virágkiállításoknak köszönhetően több ezer ember hömpölygött egész délután a belvárosban. A legtöbben azonban az esti koncertekre érkeztek. 

 A Deák téri nagyszínpad sztárfellépője az Edda Művek, 19:30-tól csapott a húrok közzé. A zenekar minden korszakából játszott egy-egy dalt, a közönség örömére elhangoztak az Edda legismertebb és legkedveltebb dalai.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában