Előadás

2024.05.11. 10:14

Újabb előadást tartott a Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat – galériával

Pénteken este mutatta be Rejtő Jenő: Aki mer, az nyer című színházi darabot a Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat a Bácsalmási Kulturális Központ nagytermében.

Juhász Jenő

A Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat az elmúlt esztendő decemberében debütált a bácskai település kulturális intézményében, s néhány hónap után egy izgalmas utazással (humorral és kalanddal) lépett a közönség elé. A 17 szereposztásból álló bemutató legalább másfél tucatnyi ember munkájának köszönhető. 

Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat, előadás,
A Bácsalmási Amatőr Színházi Társulat tagja
Fotó: Juhász Jenő

Juhász János rendezőtől kapott tájékoztatás szerint februárban kezdték el a próbákat, sokat dolgoztak az elmúlt időszakban, de a fáradozás meghozta a gyümölcsét. Az is örvendetes tény, hogy az utóbbi időben a színtársulat taglétszáma 2-3 fővel még emelkedett is. A jövőt illetően hozzátette, hogy további előadásokra készülnek, konkrét elképzelésekről azonban most még nem tud beszámolni. Az viszont tény, hogy ezt az előadást a jövő hét közepén, május 15-én, este 6 órakor ismét láthatja az érdeklődő közönség.

A másfél órán át tartó színvonalas előadást vastapssal jutalmazta a közönség.
 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában