Ünnepi hangulat

2024.03.25. 17:14

Tojásfák és húsvéti díszbe öltöztetett zenepavilon színesíti Halast – galériával, videóval

Idén is meghirdette a húsvéti tojásfa-szépségversenyt a Halasi Városgazda Zrt. A város egyre több pontján lehet találkozni díszes tojásokkal dekorált fákkal, és ünnepi külsőt kapott a főtéri zenepavilon is.

Pozsgai Ákos

Mostanra hagyománnyá vált a húsvéti tojásfa-szépségverseny, amit a Halasi Városgazda Zrt. indított útjára néhány éve azzal a nem titkolt szándékkal, hogy közös alkotásra buzdítsa a város lakóit a húsvéti ünnepvárás idején. Évről évre egyre több fát öltöztetnek fel a legkülönbözőbb technikákkal díszített tojásokkal.

0012
Tojásfák és húsvéti díszbe öltöztetett zenepavilon színesíti Halast 
Fotó: Pozsgai Ákos

Családok, baráti és munkahelyi közösségek, egyesületek vesznek részt a versenyen, a közterületeken fákat elfoglalni a Halasi Városgazda Zrt. közösségi oldalán lehet, és ide is kell feltölteni egy képet a tojásokkal és húsvéti dekorációval díszített fákról. Itt található a versennyel kapcsolatos részletes tudnivalók is.

A feldíszített fákat a Facebook-on gyűjtött like-mennyiség alapján fogják zsűrizni március 29-én, Nagypénteken, eddig lehet beküldeni a fényképeket, a legtöbb like-ot gyűjtő húsvéti fa díszítői nyereményben részesülnek a szervezők közlése szerint.

A Halasi Városgazda Zrt. munkatársai húsvéti díszbe öltöztették a Bethlen Gábor téri zenepavilont, ezzel kívánnak mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket.

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában