Bács-Kiskun

2024.02.26. 20:20

A Ballószögi Kolbásztöltő Verseny és balesetek is érdekelték olvasóinkat

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 8. héten.

Baon.hu

Az előző héten leginkább a VII. Ballószögi Kolbásztöltő Verseny képgalériája érdekelte olvasónkat.

Ballószögi Kolbásztöltő Verseny, jó hangulat, verseny
Jó hangulatban telt a kolbásztöltő verseny Ballószögön
Fotó: Bús Csaba

Jubileumi 30. alkalommal rendezte meg a Szülők-Nevelők Bálját a Hosszú Utcai Óvoda alapítványa szombat este, mégpedig igen különleges helyszínen, a Neumann János Egyetem Campusán.

Órákon át vesztegelt az út szélén egy műszaki hibás menetrendszerinti Volánbusz Kiskunhalason, a Tinódi utcán február 19-én délután. Információink szerint menet közben vált le kereke a járműnek és a szemközti ingatlan kerítésének csapódott.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Kiskunmajsa és Kiskunhalas között, az 5402-es út 38-as kilométerszelvényénél.  Helyszíni információink szerint egy nő és egy férfi sérült meg a balesetben. A helyszínre három mentőautó is érkezett. 

Január végén hiánypótló hellyel és lehetőséggel bővült Kecskeméten a szabadidősportot űzők lehetőségei, hiszen megnyitotta kapuit a város első boulder terme, a Goat Boulder. Raffai Lénárd és Mester László sok energiát és lelkesedést ölt abba, hogy a falmászás ezen formája iránt rajongók és érdeklődők minőségi szórakozási lehetőséget találjanak maguknak. A sportolás mellett közösséget is szeretnének építeni, ahol mindenki megtalálja a helyét egy olyan mozgásformában, mely nem igényel különösebb előképzettséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában