Kecskemét

2024.02.25. 07:00

Jubilált a Hosszú Utcai Óvoda bálja – galériával

Jubileumi 30. alkalommal rendezte meg a Szülők-Nevelők Bálját a Hosszú Utcai Óvoda alapítványa szombat este, mégpedig igen különleges helyszínen, a Neumann János Egyetem Campusán.

Horváth Péter

A szülők részéről szokásosan nagy volt az érdeklődés az összetartó közösségéről ismert óvoda legrangosabb rendezvénye iránt: 240 vendég foglalt helyet a Campus aulájában – mondta el Dóka Pálné, az intézmény vezetője, aki arról is beszélt, hogy igen jelentős értékű felajánlás érkezett a szülőktől és a támogatóktól, mivel a tombolasorsolás ajándéktárgyainak értéke három- és négymillió forint közé tehető, de a hatalmas torta is felajánlásból érkezett. Dóka Pálné elmondta, hogy a bál bevételét minden évben a gyerekek jóllétére fordítják. Tavaly árnyékolókat vásároltak, idei céljuk pedig új ivókutak létesítése, magaságyások építése, valamint párakapu felszerelése az udvaron.

bál, Hosszú utcai óvoda, campus, Kecskemét
Szülők-nevelők bálja Kecskeméten
Fotó: Horváth Péter

Dóka Pálné kiemelte, hogy a 30 éves jubileum világosan rámutat arra, hogy milyen szoros kapcsolat áll fenn a szülők és az intézmény között. A bálon felléptek a Kodály Iskola néptánc tanszakának jelenlegi és korábbi növendékei, Keskeny Márk énekes és a Grapevine Show Dance Club táncosai. 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában