Jótékonyság

2023.12.08. 16:30

A rászorulóknak gyűjtenek Lajosmizsén

A 22 éve működő, lajosmizsei Legyetek Jók, Ha Tudtok! Alapítvány ebben az évben is gyűjtést szervez a helyi rászoruló családok számára.

Horváth Péter

Az ünnepek közeledtével Lajosmizsén is gyűjtenek a rásorulóknak

Fotó: Horváth Péter / archív-felvétel

A közeledő karácsonyi ünnepekre tekintettel felhívást tett közzé és kéri, aki teheti, adományával segítse a rászorulókat, lehetőleg elsősorban tartós élelmiszerrel – mondta Józsáné dr. Kiss Irén kuratóriumi elnök. A SPAR lajosmizsei üzlete tulajdonosainak köszönhetően az alapítvány a helyszínen gyűjti az adományokat péntekenként, december 8-án és 15-én 15 és 17 óra között.  Az adományozás úgy lehetséges, hogy a megadott időszakban az üzletbe betérő Vevő kiválaszt egy terméket, például 1 csomag tésztát, 1 doboz konzervet, olajat, rizst, édességet vagy bármely alapvető élelmiszert és azt a pénztári kifizetését követően, ha megteheti, az alapítványi gyűjtőkosárba helyezi. Az így összegyűlt adományokat az alapítvány a karácsony előtti héten eljuttatja a rászoruló családoknak, időseknek vagy betegeknek – mondta a kuratóriumi elnök. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában