Fórum

2023.12.05. 09:13

A kecskeméti szülésznők mutatkoznak be csütörtökön

Folytatódik a kecskeméti HÍRCSE szervezésében megvalósuló szakmai fórumok sora. Csütörtökön 16.30-kor kezdődő eseményen a szülésznők mutatkoznak be.

Sebestyén Hajnalka

Sok kismama vesz részt a szülészeti fórumon

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A szervező a Hírös Családmentor Egyesület (Hírcse) folytatja a népszerű sorozatát. Októberben a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókorház szülészet-nőgyógyászat osztályának fiatal orvosaival ismerkedhettek meg az érdeklődő anyukák és kismamák, novemberben pedig az újszülött-koraszülött osztály dolgozóival. A kórházzal való együttműködés következő állomása december 7-én a Szülésznői Fórum lesz! A rendezvénynek ezúttal is a régi SZTK épület oldalán, a véradó állomás melletti nagyelőadó ad majd helyet.

A fórum központi témái:

– A szülésznő feladatai és nem feladatai
– Mi történik onnantól kezdve, hogy a szülni érkező nő megnyomja a szülészet csengőjét
– Bemutatkoznak a kecskeméti szülésznők (többen is érkeznek)

A fórum tematikáját formálja majd a megjelent anyák kérdései. A fórumot vezeti Bodorné Újlaki Georgina mb. vezető szülésznő, és jelen lesz több szülésznő is, akik mesélnek majd magukról

Lehetőség nyílik szabadon kérdezni, és biztatják is a résztvevőket, hogy legyenek bátrak! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Részvétel: Hírcse pártoló tagoknak ingyenes, de regisztrálniuk kell ezen az űrlapon. Nem pártoló tagoknak 1000 forint egyesületi hozzájárulást kell fizetniük és regisztrálniuk ezen az űrlapon.

 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában