Fórum

2023.12.05. 09:13

A kecskeméti szülésznők mutatkoznak be csütörtökön

Folytatódik a kecskeméti HÍRCSE szervezésében megvalósuló szakmai fórumok sora. Csütörtökön 16.30-kor kezdődő eseményen a szülésznők mutatkoznak be.

Sebestyén Hajnalka

Sok kismama vesz részt a szülészeti fórumon

Fotó: Bús Csaba / archív-felvétel

A szervező a Hírös Családmentor Egyesület (Hírcse) folytatja a népszerű sorozatát. Októberben a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókorház szülészet-nőgyógyászat osztályának fiatal orvosaival ismerkedhettek meg az érdeklődő anyukák és kismamák, novemberben pedig az újszülött-koraszülött osztály dolgozóival. A kórházzal való együttműködés következő állomása december 7-én a Szülésznői Fórum lesz! A rendezvénynek ezúttal is a régi SZTK épület oldalán, a véradó állomás melletti nagyelőadó ad majd helyet.

A fórum központi témái:

– A szülésznő feladatai és nem feladatai
– Mi történik onnantól kezdve, hogy a szülni érkező nő megnyomja a szülészet csengőjét
– Bemutatkoznak a kecskeméti szülésznők (többen is érkeznek)

A fórum tematikáját formálja majd a megjelent anyák kérdései. A fórumot vezeti Bodorné Újlaki Georgina mb. vezető szülésznő, és jelen lesz több szülésznő is, akik mesélnek majd magukról

Lehetőség nyílik szabadon kérdezni, és biztatják is a résztvevőket, hogy legyenek bátrak! Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Részvétel: Hírcse pártoló tagoknak ingyenes, de regisztrálniuk kell ezen az űrlapon. Nem pártoló tagoknak 1000 forint egyesületi hozzájárulást kell fizetniük és regisztrálniuk ezen az űrlapon.

 

 


 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában