Fórum

2023.10.10. 19:44

Bemutatkoztak az új fiatal szülész-nőgyógyász orvosok Kecskeméten – galériával

Kismamák és édesanyák sokasága gyűlt össze kedden kora este, hogy közelebbről is megismerje a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház szülészet-nőgyógyászat osztály új orvosait. A régi SZTK előadótermében megtartott szülészeti fórumot a Hírös Családmentor Egyesület (Hírcse) szervezte meg a kórház segítségével.

Sebestyén Hajnalka

A fórum nyitányaként a Hírcse tagjai tíz darab pozitív megerősítéseket tartalmazó képet ajándékoztak a kórháznak, hogy a jövőben a gyermekágyas osztály falait díszítsék

Fotó: Bús Csaba

A rendezvény előzménye, hogy ez év májusában a Születésünnep alkalmából szervezett szülészeti fórumon bemutatkozott a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház szülészet-nőgyógyászat új főorvosa, dr. Fekete Zoltán. A résztvevők szerettek volna további lehetőséget a találkozásra és kommunikációra, így a szülészeti fórum folytatódott.

A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház szülészet-nőgyógyászat új főorvosa, dr. Fekete Zoltán
Fotó: Bús Csaba

A keddi fórum célja az volt, hogy az érdeklődők megismerjék azokat a fiatal szülész-nőgyógyász orvosokat, akikkel a szülőszobán jó eséllyel találkozhatnak a kismamák. A fórumon részt vett dr. Fekete Zoltán Phd, az osztály vezető főorvosa, valamint dr. Dankó István szakorvos, dr. Oskolás Odett rezidens, dr. Tóth Panka rezidens és dr. Tóth Ákos szakorvosjelölt. Rajtuk kívül még Bodorné Újlaki Georgina vezető szülésznő képviselte a kórházat.

Először dr. Fekete Zoltán beszámolt az osztályon történt fejlesztésekről, és tervekről, majd a négy új munkatárs és a vezető szülésznő bemutatkozott. A fórum második részében pedig bárki feltehette kérdését. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában