Találkozó

2023.11.24. 16:57

Novák Katalin Bajára is ellátogatott – galériával

A Bács-Kiskun vármegyei látogatása során Novák Katalin, köztársasági elnök pénteken kora délutáni órákban Bajára látogatott, a Halászati Miniskanzenbe.

Márton Anna

Novák Katalin a hajómalom működéséről is érdeklődött. A képen balról-jobbra: Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat alelnöke, Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője, Szőts Mónika és Novák Katalin, köztársasági elnök

Fotó: Márton Anna

A helyszínen Zsigó Róbert, Baja és térsége országgyűlési képviselője, Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat alelnöke és Kámánné dr. Bari Bernadett, a helyi Fidesz-KDNP frakció vezetője fogadta Novák Katalint. 

A köztársasági elnök találkozott a Bácskai Körtevirág Nagycsaládos csoporttal, velük elfogyasztott egy bajai halászlét. Kámánné dr.Bari Bernadett, a csoport vezetője, lapunknak elmondta: hatalmas megtiszteltetés számukra, hogy Novák Katalinnal találkozhattak, együtt fogyaszthatták el a halászlét, és nagyon közvetlen beszélgetést folytathattak vele. A köztársasági elnök megnézte a vízimalmot működés közben, és a malom történetéről rövid előadást is meghallgatott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában