Programok

2023.10.09. 22:00

Zárul a Petőfi-emlékév Kiskőrösön: érkezik a Margaret Island és az Ismerős Arcok

Hamarosan lezárul a Petőfi 200 Kiskőrös - Emlékévzáró eseményeinek sorozata.

Barta Zsolt

A Margaret Island egy korábbi fellépésén

Fotó: Czinege Melinda / haon.hu / archív-felvétel

A mostani hétvégén pénteken 18:30-ra várják a Petőfi From Earth műsorra, az OliverFromEarth zenekar és vendégelőadói által erre az alkalomra megalkotott könnyűzenei koncertre az érdeklődőket. A fiatalos zenei összeállítás úgy készült el, hogy szinte minden generációt megcéloznak vele a művészek. Ezzel azonban nem ér véget a kiskőrösi főtéren, a művelődési ház elé szervezett rendezvénysorozat. 

Este 20 órától, Petőfi élete könnyűzenei köntösben címmel a Petőfi-szobor elé várják majd a közönséget, ahol a helyi énekesek lépnek fel. A szereplők között lesz ifj. Gmoser István, Kis Gyöngyi, Ocskai István és Váczi-Wachsmann Ildikó is. 

Amikor itt véget ér a program, a művelődési ház előtti nagyszínpadon fellép a Margaret Island zenekar. A koncert végén Jet Caffe Cls. slágerparti várja a szórakozókat. 

Másnap szombaton 14 órakor Bella László író Lelkem tengerében és az Örvénylő gondolataim című verses köteteinek bemutatóját tartják a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Este 18 órakor Ismerős Arcok koncert lesz a nagyszínpadon, majd 20.45-től a kivetítőn tekinthető meg a Magyarország-Szerbia Eb-selejtező mérkőzés. 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában