Bács-Kiskun

2023.10.30. 11:15

Jákob Zoltánról szóló cikkeinkre kattintottak legtöbbet az előző héten

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink a 43. héten.

Baon.hu

Jákob Zoltán

Fotó: borsonline.hu

A hartai származású milliárdos, Jákob Zoltán az idei Nagy Ő című műsor főszereplője, és a műsor indulásakor 17 gyönyörű nő szállt versenybe, hogy elnyerjék a szívét. Úgy néz ki azonban, hogy a szőke herceg számára a műsor mégsem hozott szerelmet.

A Kiskunsági Víziközmű Kft. tájékoztatása szerint november 2-12. között ivóvízhálózat-fertőtlenítést végeznek több településen.

Idén Jákob Zoltán, a hartai származású milliárdos főszereplésével indult újra a Nagy Ő, ahol még 13 lány küzd a kőgazdag sármőrért.

Jákob Zoli párkeresését mi is nyomon követjük napról napra a Nagy Ő-ben, aki több lánynak is búcsút intett a legutóbbi adásban. Két kieső, Péntek Mónika és Benkovits Vivien a Mokkában számolt be arról, milyen érzésekkel tértek haza a műsor után.

Egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze péntek kora délelőtt az 55-ös főúton, Ásotthalom közelében. Helyszíni információink szerint a balesetben egy nő a helyszínen életét vesztette, kiskorú gyerekei és több felnőtt, összesen nyolcan, megsérültek. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, órákra lezárta a rendőrség az utat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában