Nagy Ő

2023.10.24. 09:33

Alsónemű nélkül támadta le Jákob Zolit

Idén Jákob Zoltán, a hartai származású milliárdos főszereplésével indult újra a Nagy Ő, ahol még 13 lány küzd a kőgazdag sármőrért.

Orosz Fanni Flóra

Véget ért a Nagy Ő

Forrás: TV2

Legalábbis a legutóbbi adásban még 13 lány lakott a Turai Kastélyban, viszont az est végére már csak 10 hölgy mehetett vissza rózsával a kezében. 

A ceremónia előtt az idei Nagy Ő, Jákob Zoli rapid randikra hívta a lányokat, hogy biztos legyen a döntésében, de olyan dolog történt amire sem ő, sem a versenyzők nem számítottak. 

Mónika, aki már a bemutatkozás alatt is kitűnt a tömegből, a hétfői adásban sem okozott csalódást. Amikor először találkozott a hartai származású milliárdossal, egy bugyit ajándékozott neki, mondván, hogy rajta sosincs alsónemű. A könnyelműsége a további napokban is megmaradt, kirívó öltözködése ellenszenves volt a többi lánynak.

Ezúttal viszont nem csak az öltözéke lépett át egy határt, hanem a tettei is. Amikor a lányok és a Nagy Ő is összegyűltek a közösségi térben, Mónika odahívta maga mellé a kanapéra a szőke herceget. Ezután olyan dolog történt, amire senki sem számított. Ott, mindenki előtt, megpróbálta megcsókolni Zolit.

–Próbáltam kihasználni a lehetőséget, ami nem úgy sült el, ahogy én terveztem. Kíváncsi voltam rá, hogy működik e köztünk a kémia. – magyarázta viselkedését Mónika.

–Móni próbálkozása, hogy elcsattanjon a csók, szerintem kritikán aluli. – osztotta meg véleményét Edina.

Valószínűleg a Nagy Ő is kritikán alulinak tartotta ezt a fajta könnyelműséget, hiszen a ceremónia végén Mónika nem Zoli szívével, hanem üres kézzel távozott.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!