Útinform

2023.10.06. 07:34

Csatornázás és útépítések lassítják a forgalmat Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél az Inárcsi pihenőben felújítási munka folyik, ami a pihenő működését nem zavarja, illetve a forgalom is áthajthat a parkolón keresztül.

Kecskemét elkerülő szakaszán, hídjavítás miatt van sávelhúzásos terelés a 77-es és 84-es kilométer között, ahol a Röszke felé tartókat a külső és a leálló sávra terelik. A Budapest felé közlekedők a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján autózhatnak.

Aszfaltozás miatt, fix terelést építettek ki szintén a röszkei határ irányába. A 155-ös és a 157-es kilométer között a külső sávot lezárták.

Kiskunfélegyháza és Csengele között fenntartási munka miatt, reggel fél 8-tól délután 4-ig mindkét oldalon váltakozó sávlezárás zavarja a forgalmat

Főutak:

Az 5-ös főúton, Táborfalvánál, az 59-es kilométernél építési munka miatt félpályás lezárás van érvényben.

Kecskeméten, a 86-os kilométernél a hónap végéig dolgoznak, a fél útpályát lezárták.

Az 51-es főúton, Taksony elkerülő szakaszán, a 20-as kilométer közelében aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál napközben torlódásokra lehet számítani.

Dunavecse közelében, a 72-es kilométernél átépítik a csomópontot. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrös irányításra készüljenek!

Az 52-es főúton, Kecskemét belterületén, az 1-es és a 2-es kilométer között építési munka miatt félpályás lezárást vezettek be.

Solt térségében, a 42-es és a 44-es kilométer között felmarják a burkolatot. 7.00 órától 18.00 óráig a fél útpályát lezárják, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az 53-as főúton, Pirtón a 47-es kilométernél kábelt telepítenek a burkolatba, ezért a fél útpálya járható.

Kiskunhalason, az 54-es kilométernél beszakadt egy csatornafedlap, félpályás lezárás van érvényben.

Az 54-es főúton, Bócsa és Jakabszállás között, a 29-es kilométernél építési munka miatt félpályán váltakozva engedik a járműveket!

Az 55-ös főúton, Csávoly és Felsőszentiván között, a 84-es és a 86-os kilométer között, csatornázás miatt, a fél útpályát lezárták.

A 441-es főúton, Nagykőrös és Kecskemét-Katonatelep között, útépítés miatt a forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában