Programok

2023.07.15. 15:41

Önfeledt szórakozás várta a családokat az izsáki rendezvényen – videóval

Másodjára rendezték meg az Izsáki Családi Napot a sportpályán, ahol felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezték magukat. Az Azokért az Emberekért Egyesület és a Mi Örökségünk Klub által megrendezett szombati eseményen megannyi program várta az izsáki családokat.

Orosz Fanni Flóra

Felnőttek és gyerekek egyaránt jól érezték magukat a családi napon

Fotó: Orosz Fanni Flóra

A gyerekeket a pályára belépve ügyességi KRESZ-pálya fogadta, ahol gokarttal és sok más járművel kóstolhattak bele a legkisebbek is a vezetésbe. Nem egyedül ugyan, de részt vehettek egy kis motoros túrán is. Előbbi inkább a fiúknak kedvezett, de a lányok sem maradtak program nélkül, hiszen színes hajfonással és csillámtetoválással, vagyis egy gyermek-szépségszalonnal is készültek a szervezők. 

A hatalmas zöld területen egy óriás ugrálóvárat is felállítottak, ami minden szabadtéri program egyik kedvenc eleme a kisgyermekek között, csakúgy mint az állatsimogatás, ahol a bárányokkal, nyulakkal, fekete kakasokkal ismerkedhettek a legkisebbek. 

A rövid betekintő videó alább látható:

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában