Szórakozás

2023.06.30. 08:34

Színes programokkal készültek a kecskeméti fesztiválra – galériával, videóval

Harmadik napja tart Kecskemét főterén a II. Street Food, Street Art, Borsétány. Csütörtök délután is családok, baráti társaságok sokasága látogatott ki a vidám hangulatú rendezvényre. Pénteken és szombaton is érdemes kilátogatni.

Sebestyén Hajnalka

Sok érdeklődőt vonz a fesztivál a főtérre

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Szerdától szombatig tart a II. Street Food, Street Art, Borsétány. A szervező Hírös Agóra minden korosztálynak kínál számára érdekes, értéket adó programot. Gyerekeket azonnal magukkal ragadják az Agóra Falva színes kisházai és a Haverdák kisautók, valamint a mesés gyerekműsorok. A művészeti vonal is színes: vannak utcai performanszok, csütörtökön például Guruló zongora hasított végig oda-vissza a főtéren, miközben szóltak a dallamok. Habi – ahogyan már megszokhattuk tőle –most is nagyon eredeti, de egyedi karikatúrákat készített a vállalkozó kedvűekről. 

A gasztronómiai vonal is nagy hangsúlyt kap a fesztiválon, a Food Truckok és a pincészetek egy-egy kisházban a főtér számos pontján várják a vendégeket. 

Minden este kisebb és nagyobb színpadon ismert zenekarok, énekesek lépnek fel. Péntek este 21 órakor Király Viktor és Király Linda a nagyszínpadon énekel. Előtte a Romkertben 18.30-kor Spontán Blues Band, 19.30-kor Bitter Monday játszik. A Neumann Tribünön DJ Newik zenél 22.30-tól, előtte pedig 16 és 19 óra között Kincses Szabival találkozhatnak a fesztivál látogatói. 

Szombaton is érdemes kilátogatni, hiszen számos programot kínálnak. Este 19.30-kor a Romkertben Symphonic Street Band játszik, majd 21 órakor érkezik a nagy színpadra a Wellhello. Az estét Dj Willcox zárja. 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában