Összegzés

2023.06.25. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2023. június 25.

Összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

Felvételünk az M5-ös autópályán kiégett kisbuszról készült

Fotó: Donka Ferenc

Teljesen kiégett egy gépkocsi az M5-ös autópálya 85-ös kilométerszelvényénél, Kecskemét térségében, a Szeged felé vezető oldalon.

Végletesnek látszik a nagykőrösi havi vásárok haszonállat-kínálatának átalakulása. Vasárnap a kevés sertés mellett jóformán csak szárnyasokat, nyulakat árultak.

Veterán autócsodák mellett régi korok gyermek- és felnőtt kerékpárjait is megtekinthették az érdeklődők a kecskeméti Neumann János Egyetemen a Múzeumok Éjszakáján, szombat este. Emellett tankmodellek és élő szobormodellek is szerepeltek a látványos, sokakat megmozgató programban.

Dusnokon, Iván napján az önkormányzat művelődési intézménye idén is megszervezte a Szent Iván-éji csónakos, fáklyás, zenés felvonulást a Vajason.

Kecskemét felé haladt valószínűleg nagy sebességgel a BMW, amikor a vizes úton megcsúszott, és vezetője elveszítette uralmát a jármű felett.

A külföldi adóhatóságok az adatküldés mellett külön jelzik a NAV-nak, ha Magyarországon adózó jövedelem szerepel adatbázisukban.

Kecelen, a Múzeumok Éjszakája program keretében tekinthették meg az érdeklődők a Varsói Szerződés kiállított fegyvereit a Pintér Művek területén évtizedekkel ezelőtt kialakított haditechnikai parkban.

Megható és bensőséges összejövetel keretében ünnepelték szombaton a kiskunhalasi Bárka Integrált Szociális Intézmény három évtizedét. A jeles évfordulón az intézmény négy telephelyéről érkezett ellátottak voltak az ünnepi műsor főszereplői, akiknek verses és prózai műveiből egy antológia is megjelent a születésnapra.

Szombaton rakétacsapás ért Kijevben egy tizenhat emeletes lakóházat, vasárnap délelőtt további két ember holttestét találták meg a romok alatt, így a halottak száma már ötre emelkedett.

Több év után rendezett újra családi napot a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság a város bevásárlóközpontjának parkolójában, ahol a rendőrség mellett a büntetés-végrehajtás, a honvédség, a mentők és a tűzoltók is bemutatták járműveiket és a technikai eszközeiket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában