Kecskemét

2023.05.11. 12:26

Így közelíthető meg a KTE-Fradi mérkőzés helyszíne

Szombaton a Széktói stadionban a KTE csapata a Ferencváros együttesét fogadja az OTP Bank Liga NB I-es labdarúgó mérkőzésén. Az összecsapásra minden jegy elkelt. A minél gördülékenyebb, biztonságosabb lebonyolítás érdekében az önkormányzat egyeztetést hívott össze a klub, a rendőrség és a városrendészet bevonásával. A megbeszélés eredményéről közleményben tájékoztatott az önkormányzat.

Horváth Péter

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A közlemény szerint az a döntés született, hogy a Sport utca, valamint a Csabay Géza körút az Izsáki úttól az Aqua Hotel parkolójáig terjedő szakasza le lesz zárva a járműforgalom elől szombaton 17 óra 30 perctől a mérkőzés kezdetéig, 19 óra 30 pecig.

A mérkőzés idejére az útszakaszokat megnyitják a járműforgalom előtt, majd annak befejezésekor, várhatóan 21 óra 30 perctől 22 óra 30 percig ismét le zárják az említett szakaszt.

Az Olimpia utcát a Csabay Géza körút irányából lezárják 17 óra 30 perc és 19 óra 30 perc, valamint 21 óra 30 perc és 22 óra 30 perc között. A forgalom csak a Messzi István Sportcsarnok irányából lesz biztosítva.

A parkolás biztosítását érintően is döntés született. A hazai szurkolók az Olimpia utcai szervizút parkolóit a Messzi István Sportcsarnokig, a sportcsarnok parkolóját, a sportakadémia parkolóját, valamint a Széktói stadiontól az Izsáki út felé eső bevásárlóközpontok közforgalom számára megnyitott parkolóit használhatják.

A vendég szurkolók a Stadiontól a Széchenyiváros felé eső parkolókat vehetik igénybe, tehát a Kecskeméti Fürdő, a Tó Hotel, valamint a Domb Beach nagy parkolója áll rendelkezésükre, ezeken kívül a Tatár soron az útpadkán is leállhatnak. A sajtó munkatársai a volt Szauna Hotel előtt parkolhatnak. Az egyes parkolók megközelítésére a belépőjegy felmutatásával lesz lehetőség.

A mérkőzés ideje alatt teljesen lezárják a Bóbis Gyula téren lévő parkolót (vendég kapu), illetve az Olimpia utcán a 4-es kapunál lévő hat darab parkolót, mivel ezt a részt a rendőrség műveleti területként fogja használni.

A rendezők kérik a hazai szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedési eszközzel vagy gyalog közelítsék meg a stadiont. Arra is kérik a nézőket, hogy időben érkezzenek meg a helyszínre. A mérkőzés után először a vendégcsapat szurkolói hagyják majd el a stadiont.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában