Kecskemét

2023.05.26. 21:40

Gyermekekről szól a Hírös Agóra programkavalkádja

E hétvégén, szombaton és vasárnap egymást érik a gyermeknapi programok Kecskeméten. A Hírös Agóra Kulturális Központ mindkét nap látványos és élményteli műsorokkal várja a gyerekeket.

Sebestyén Hajnalka

Színes programokkal várják a családokat

Forrás: Hirös Agóra

A Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ 2022-ben szervezte meg először Kecskeméten a kétnapos HAcsalád programot, melyen több ezer résztvevő ünnepelte a gyereknapot több mint 30 programelemmel. Idén még több rendezvény, installáció és lehetőség gondoskodik a sok mosolyról és a gondtalan időtöltésről, május utolsó hétvégéjén.

A színes programok néhány kivételtől eltekintve ingyenesen látogathatók. Lesznek kiállítások, táncház, guruló cirkusz, óriáslegó építés, Disney mesezenék a Kecskeméti Szimfonikusok előadásában, tűzoltóautó, Kádár Ferkó fotószínháza, Agórafalva ingyenes játszótér, kisvonat és még sok más izgalmas programelem.

Az együttműködő partnerek sorát gazdagítja a Duda Éva Társulat és a Nemzeti Táncszínház, a Neumann Egyetem KEFO motorsport csapata, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya, MOKI és Mercedes közlekedési programja, az Egy csepp tűz Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Bács-Kiskun Vármegye Önkormányzata, a Kodály Iskola, a Leskowszky Hangszergyűjtemény, a Katona József Könyvtár.

Részletek a hirosagora.hu oldalon megtalálhatók. 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában