Városüzemeltetés

2023.04.20. 12:32

Újabb köztéri padok újultak meg Kecskeméten

A napokban 15 padot újítottak fel a Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. munkatársai a Széchenyivárosban.

Lizik-Varga Katalin

A Szimferopol téren lévő padok a pihenni vágyókat és a kisgyermekes családokat is szolgálják

Fotó: Gál Zsombor

A széchenyivárosi Szimferopol téren kihelyezett padok a pihenni vágyókat és a kisgyermekes családokat szolgálják egyaránt, akik többsége tisztán és sértetlenül szeretné igénybe venni az ülőhelyeket. Az idő vasfoga azonban koptatja ezeket a padokat, a faanyag elöregszik, ezért esztétikai és kényelmi szempontból is fontos azok időnkénti rekonstrukciója. A Szimferopol téri padok felújítása már időszerű volt.

A városrész lakói a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesülettel karöltve jelezték ezt a problémát a Városüzemeltetés felé, melynek eredményeképp a helyszínen összesen 15 padot újítottak meg. A szakemberek, ahol szükséges volt, ott kicserélték és lefestették az ülőalkalmatosságok faanyagait. Mostantól szebb, rendezettebb környezetben sétálhatnak a városrész lakói, amikor pedig elfáradnak, a szép, új padokra ülve pihenhetnek meg.

A  Kecskeméti Városüzemeltetési Nonprofit Kft. halad tovább a padok felújításával városszerte. Jelenleg a Rákóczi úti sétány közel 50 db padjának felújítása zajlik, amelyek kihelyezése várhatóan a jövő héten történik meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában