Kecskemét

2023.04.22. 14:20

Sporteszközöket nyert a Zsákbamacska műsorában – videóval

Újabb kecskeméti nyertese volt a TV2 Zsákbamacska című vetélkedőjének. Muhi Dávid egy sorozatból ismert professzornak öltözött, úgy játszott Rózsa György műsorvezetővel.

Sebestyén Hajnalka

Fotó: TV2

Muhi Dávidot a Zsákbamacska csütörtöki adásában láthatták a tévénézők. A Jössz egy tízessel játékban elektromos kerékpárt nyert 350 ezer forint értékben, majd a fődíj játékban, sporteszközöket nyert 360 ezer forint értékben. 

– Nagyszerűen éreztem meg az adás felvételén. Nagy meglepetésként éltem meg, hogy nem Majka és Pápai Joci volt a műsorvezető, hanem Rózsa György – mondta az elején Muhi Dávid, aki pénzügyi tanácsadóként dolgozik. Szabadidejében pedig DJ, elsősorban esküvőkön.

– Szerettem volna magam kipróbálni egy televíziós játékban, hogy egy kicsit kilépjek a komfortzónámból. Arra is kíváncsi voltam, hogyan működik egy ilyen adás. Összességében kihívásként és játékként tekintettem a Zsákbamacskára, így bár nem nyertem nagy összeget, de boldogan tértem haza a sporteszközökkel. Egy vízisít, egy vízifánkot és egy kosárpalánkat kaptam nyereményként – tette hozzá.

A játékos végül elárulta, örül, hogy jelentkezett a Zsákbamacskára, oly annyira, hogy kedvet kapott újabb tévés vetélkedőkhöz. A jövőben ismét próbálkozik majd, hogy újra megmérettesse magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában