Baon podcast

2023.04.13. 15:05

Értéket és minőséget képvisel Barta Violetta, keramikus – podcast

Barta Violetta a következő podcast adásunk vendége. A mindig vidám, ugyanakkor rendkívül öntudatos alkotótól megtudhatjuk, melyek az aktuális trendek, és hogy változtak az elmúlt években.

Márton Anna

Fotó: Márton Anna

Mesél arról is, hogy a világjárvány milyen hatással volt a munkákra. Betekintést kaphatunk egy keramikus mindennapjaiba. Szó lesz a művészetterápiáról, arról, milyen hatással vannak a keramikus foglalkozások az egyénre, kicsire és nagyra egyaránt.

Barta Violetta a riport során elárulta, hogy a kisebb kézműves vásárokat részesíti előnyben, ahol a közönség igényei találkoznak az alkotók értékes minőségi munkáival.

– A szellemi tudást, az évek alatt tapasztalt gyakorlatot, ami rengeteg lemondással járt és nagyon sok pénzbe került, a kísérletezgetéseket, nem lehet csokipénzre váltani. Ha az alkotó tartja magát az értékrendjéhez, akkor én úgy gondolom, hogy az általa előállított termékek azon az értéken fognak gazdát találni, ami megilleti a készítőjét – vallja Barta Violetta keramikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában