Hercegszántó

2023.03.10. 18:54

Harmincadik évfordulóját ünnepelte a Kertbarát Klub – galériával

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte pénteken a Hercegszántói Kistérségi Kertbarát Klub. Az összejövetelen megjelenteket Kőhegyi László klubvezető üdvözölte.

Tölgyesi Gábor

Megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte pénteken a Hercegszántói Kistérségi Kertbarát Klub

Fotó: Tölgyesi Gábor

Ezt követően Solymosi Tivadar, a volt elnök, aki 25 évig szervezte a közösség életét, részletesen emlékezett vissza klub életéről, eseményeiről, sikereiről, tevékenységéről. A Kertészek és Kertbarátok Országos Szövetségének elnöke, András Károly méltatta az ünneplő közösség tevékenységét, programjait, kívánva további színvonalas klub életet. Varga Gábor a település polgármestere örömét fejezte ki azért, hogy egy ilyen, aktív klub működik Hercegszántón, gazdag programot biztosítva a helyi és térségbeli érdeklődőknek. 

Sama Mária a bajai kertbarátok vezetője méltatta a két klub közös rendezvényeit. A jeles ünnep alkalmából megnyitották azt a 36 tablón, közel 200 fotóból álló Solymosi Tivadar által készített múltidéző kiállítást, ami szombaton 13 és 15 óra, valamint vasárnap 9 és 13 óra között tekinthető meg a klub székházában, a Petőfi Sándor utca 14. szám alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában