Tárgyalás

2023.02.28. 19:28

Több szervezet képviselőjével egyeztetett Vedelek Norbert Zomborban

Az utóbbi hetekben felgyorsultak és megsűrűsödtek az egyeztetések az Interreg-IPA Magyarország-Szerbia Együttműködési Programhoz kapcsolódóan. Gőzerővel zajlanak az egyeztetések az előkészítő bizottságokban, a szerb és magyar partnerek között helyi szinten is, mivel hamarosan megjelennek az első kiírások. Zomborban tárgyalt Vedelek Norbert, a Bács-Kiskun Vármegyei Önkormányzat alelnöke, ahol több szervezet képviselőivel egyeztetett.

Márton Anna

Tárgyalás Zomborban

Fotó: Márton Anna

Ez a pályázattípus együttműködésre ösztönzi a határ két oldalán álló feleket, hiszen az Unió célja, hogy mindkét országban valósuljanak meg fejlesztések hasonló tematikával és tartalommal.

Vedelek Norbert Zomborban tárgyalt

– Az előző időszakban jó kapcsolatot alakítottunk ki Pribilla Attila segédpolgármester úrral Zomborból és Pelt Ilonával, aki a VMSZ Nyugat-Bácskai Körzeti Szervezetének elnöke, tartományi segédtitkárként szintén fontos koordináló feladatokat lát el a térségben. A zombori megbeszélésen számba vettük a pályázati lehetőségeket, melyek a településeink és a hozzájuk tartozó térség előtt állhatnak. A pályázatok hamarosan megnyílnak, ezért fontos a folyamatos egyeztetés, hogy megfelelően fel tudjunk készülni a beadási időszakra. A térség jól felfogott érdeke a folyamatos párbeszéd és partneri munka, hogy minél több fejlesztést tudjunk végrehajtani a határ mindkét oldalán – tájékoztatta portálunkat Vedelek Norbert alelnök, továbbá köszönetet mondott Pelt Ilonának és Pribilla Attilának a koordináló munkáért és a partnerségért.

Több szervezet képviselőjével zajlott az egyeztetés
Fotós: Márton Anna

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában