Összefoglaló

2023.02.20. 13:07

Fához kikötött kutya és a mélykúti emberölés is a legolvasottabb cikkeink között szerepel

Ismét megnéztük a számokat. Ezekre a cikkekre kattintottak legtöbbet olvasóink az 7. héten.

baon.hu

Rálf, a fához kikötött kutya

Forrás: Beküldött fotó

Nem tudni, meddig lehetett a fához kikötve étlen és szomjan az a kutya, akit Tázlár határában hagyott a sorsára valaki. Az átfázott, éhező és szomjazó ebre állatbarátok találtak rá és értesítették a kiskőrösi Tündér Szolgálat Egyesületet, akik gondozásukba vették.

A napokban életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy idős férfit Mélykútról. A nyomozók őrizetbe vettek egy nőt, aki beismerte tettét. A férfi néhány nap múlva belehalt a sérüléseibe.

Vadonatúj, azonnal költözhető szépséget kínálnak eladásra Kecskeméten. A 95 milliós, friss és ropogós ingatlan a fotók alapján csodás házban került kialakításra. 

A rendkívüli hideg időre tekintettel vörös kód jelzés lépett életbe térségünkben január 7-től. A hajléktalan emberek életét védő riasztási fokozat várhatóan szombatig volt érvényben.

Dr. Tóth Szilárd képviselő indítványt nyújtott be a közgyűlés elé a Csíksomlyó utca–Budai út kereszteződésének forgalmi rendjét érintő változásról, amit a csütörtöki ülésen tárgyalt a testület. Az indítványban szerepel, hogy a Károly Róbert körút átadása óta jelentősen megnőtt a forgalom, és ezért a kereszteződésben a várakozási idő is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában