Adomány

2022.12.23. 14:54

Laptoppal gazdagodott több Bács-Kiskun megyei polgárőr egyesület

Bensőséges hangulatú ünnepség keretében adott át számítástechnikai eszközöket három járási polgárőr egyesület képviselőjének dr. Fekecs Dénes az Országos Polgárőr Szövetség általános és stratégiai elnökhelyettese, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség elnöke csütörtökön. Az átadást Dunapatajon, a helyi polgárőrség, a Vagyon és Életvédelmi Egyesület közelmúltban felújított és átadott irodájában tartották. 

Horváth Péter

Az Országos Polgárőr Szövetség ajándékát Szigeti Sándor a dunapataji, Kis Csilla Lilla az öregcsertői és Tóth Krisztina az újteleki polgárőr egyesületi elnökök vehették át

Fotó: Beküldött fotó

Az Országos Polgárőr Szövetség ajándéka a munkához nélkülözhetetlen laptop és kiegészítői voltak, amit három egyesület elnöke vehetett át: Szigeti Sándor a dunapataji, Kis Csilla Lilla az öregcsertői és Tóth Krisztina az újteleki polgárőr egyesületi elnökök.

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Dusnoki Csaba, Dunapataj polgármestere is, aki méltatta és megköszönte  a polgárőrök önzetlen és magas színvonalon végzett munkáját.

A számítógépek átadása után dr. Fekecs Dénes kötetlen beszélgetés keretében tájékozódott az egyesületek jelenlegi tevékenységéről, problémáiról és a jövőbeli terveiről, valamint szót ejtettek a 2023-as év lehetőségeiről és feladatairól. Ezek között különösen az év második felében alakult öregcsertői polgárőr egyesületre volt kíváncsi, mely a környékben egyedülálló módon lovas polgárőr egyesületként jött létre, valamint szóba került az újonnan alakult újteleki polgárőr egyesület is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában