Útinform

2022.10.04. 08:00

Itt számíthatnak közúti munkálatokra Bács-Kiskun megyében

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani kedden Bács-Kiskun megyében.

Baon.hu

Illusztráció

Fotós: Shutterstock

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást keddre vonatkozóan.

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán,
- Ócsa és Újhartyán között a műszaki átjárókat takarítják. Röszke felé a 33-as és a 44-es km között a belső sávot mozgó tereléssel elkerítik, reggel 8-tól délután 3-ig. Hasonló munkát végeznek a főváros felé vezető oldalon, ugyanezen a szakaszon, déltől délután 4-ig.
- az örkényi és a lajosmizsei csomópontok között burkolat felújítás miatt az 53-as és az 61-es km között a Röszke felé tartókat a belső sávba és az ellenkező oldal belső sávjába terelik, míg a főváros felé tartókat a külső és a leálló sávra irányítják. 
- Kecskemét térségében, a 79-es és a 87-es km között zajvédő falat építenek, illetve a burkolatot javítják. A főváros felé haladókat a belső sávba illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Röszke irányába a külső és a leálló sáv járható. 
- Kiskunfélegyházánál Budapest felé sávlezárás követel figyelmet, mert forgalomszámláló detektort telepítenek. A 110-es km–nél reggel 8 és délután 2 óra között vezessenek figyelmesen!
- Röszke felé, a 118-as km-nél, Kiskunfélegyháza és a 125-ös km-nél Petőfiszállás térségében a szalagkorlátot javítják reggel 7 és 9 között, ezért a külső sávot lezárják. A másik oldalon, a főváros felé a 127-es km-nél terelik a forgalmat a belső sávba 11.30 és 13.30 között.
- Burkolatjeleket festenek Csengele és Kistelek között mindkét oldalon, ezért a belső sávot lezárják. (Forrás: A-WAY Autópálya Zrt.)

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskeméten, a Budai úton turbó körforgalom épül. A 83-as km-nél a többsávos szakaszon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 51-es főúton,
- Bátmonostoron, a 167-es és a 170-es km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 
- Sükösdön, a Dózsa György úton javítják a burkolatot. A 146-os km-nél lezárták a fél útpályát.

Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt a Solt felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek.

Az 54-es főúton, Kecskemét térségében, az 1-es és a 6-os km között burkolatjavítás miatt mindkét oldalon egy sávot lezártak.
A 63-as főúton, 
- Cecén kerékpárutat építenek. A 44-es és a 45-ös km között útszűkület és sebességkorlátozás mellett dolgoznak, de esetenként jelzőőrös irányításra is számítani kell.
- Sárbogárd belterületén, az 53-as és az 55-ös km között korszerűsítik az útpályát. A félszélességű lezárásnál nappal jelzőlámpa irányít.

A 441-es főúton, Nagykőrös átkelési szakaszán a 18-as km-nél körforgalmú csomópontot építenek, a fél útpályát lezárták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában