Közlekedés

2022.06.25. 13:44

Újabb utcák válnak fizetőssé Kecskeméten

A parkolási anomáliák elkerülése érdekében – kifejezetten az ott élők és lakók kérésre a piac környéki, az Árpádvárosi és a kórház környéki parkolási zóna tovább bővül – közölte a Kecskeméti Városrendészet hírportálunkkal.

Horváth Péter

Fotó: shutterstock.com/illusztráció

Július 1-től az alábbi területek kerülnek be a díjfizetési övezetbe: Kazinczy utca, Jósika utca, Cimbalmos utca, Széchy Mária utca, Vacsi utca, Kasza utca, Martinovics utca; a Küküllő utca Árpád körút és Mátis Kálmán utca közötti szakasza, a Mátis Kálmán utca, a Halasi út Mátis Kálmán utca és Árpád körút közötti szakasza és a Gőzhajó utca. 

A közlemény szerint a felsorolt területeket a díjköteles várakozási időn belül csak a várakozási díj (80 forint/15 perc, tehergépkocsi/kisteherautó esetén 160 forint/15 perc) megfizetése alapján, vagy előre vásárolt, megváltott bérlettel lehet igénybe venni, kivéve, ha annak használata jogszabály alapján díjmentesnek minősül. A társaság közleménye hozzáteszi, hogy parkolóbérlet a Kecskeméti Városrendészet ügyfélszolgálati irodájában vagy előzetes regisztrációt követően a városrendészet honlapján keresztül vásárolható meg. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában