Fejlesztés

2022.05.14. 15:00

Elkészült az érsekcsanádi Akácos utca kiviteli terve

A napokban elkészül az Akácos utca fejlesztésének kiviteli terve, így megkezdődhet a közbeszerzés – adta hírül Felső Róbert polgármester.

Márton Anna

Felhívta a figyelmet arra, hogy mivel az út melletti telkek egy része még nem beépített, nagyon fontos, hogy a munka megkezdéséig az ingatlanok gáz-, villany-, víz- és szennyvízbekötése megtörténjen. Tekintettel arra, hogy a közművek telekhatárig való eljuttatása – a szennyvíz kivételével – ingyenes, így ez az ingatlanok tulajdonosainak nem jelent anyagi megterhelést, azonban például a gáz bekötését a szolgáltató a tervezés, engedélyeztetés elhúzódása miatt csak több hónap alatt tudja elvégezni. 

A polgármester kiemelte, hogy egy újonnan elkészült, a korábbi szerkezethez illeszkedő utat a megépítése után nem lenne szerencsés feltörni. Arra kér minden érintettet, hogy az ingatlanok közműhálózatokra való rákötését rendelje meg a szolgáltatónál

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában