Beszélgetés

2022.03.13. 14:28

Lakossági fórumot tartott Földi Kovács Andrea Dusnokon

Pénteken lakossági fórumot tartottak a településen, ahol Földi-Kovács Andrea újságírót látták vendégül.

Márton Anna

Beküldött fotó

Földi-Kovács Andrea újságíró a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi tagjaként kapott meghívást Dusnokra, ahol Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője köszöntötte. 

A televíziónézők körében méltán elismert és közkedvelt újságírónő a megjelenteknek ismertette a szervezett céljait. A tevékenységével kapcsolatban kiemelte, hogy nagyon fontosnak tartják a gyermekek egészséges lelki és testi fejlődését. Azért fókuszálnak erre a területre, mert visszafordíthatatlan folyamatokat idézhet elő ha pszichés vagy testi változások bekövetkeznek fiatal korban. Fontos számukra, hogy védelem alá vegyék a gyermekeket és ne szolgáltassák ki ezeknek a folyamatoknak őket. Az alapítvány legfontosabb céljai között szerepel a házasságon alapuló természetes családmodell, a szülők joga arra, hogy gyermekeiket erkölcsi meggyőződésüknek megfelelően oktathassák. Az újságírónő hangsúlyozta az erkölcs, a kultúra és a nemzet identitását alkotó hagyományok folytonosságának megőrzését. 

Beküldött fotó
Beküldött fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában