Színház

2022.02.13. 07:00

Valentin-napi dedikálást tartanak az Elisabeth sztárjaival Kecskeméten

A Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház Valentin-napi dedikálást szervez az Elisabeth című musical sztárjaival, a címszereplőt alakító Bori Rékával és a Halál szerepében látható Koltai-Nagy Balázzsal. ​

Bajáki Zsanett

Fotó: Bús Csaba

Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs ebben az évadban több produkcióban is szerelmespárt alakítanak: az Elisabeth című musicalben a tragikus sorsú császárné és a Halál különös viszonyát keltik életre, míg a Cirkuszhercegnő című operettben Fedora hercegnő és Mister X bőrében találnak egymásra.

A rendkívüli közönségtalálkozóra a Malom Központ földszintjén található jegyirodában kerül sor, ahol a dedikálás érkezési sorrendben történik. 

A tökéletes Elisabeth-hangulat megteremtése érdekében Bori Réka Elisabeth jelmezben, Koltai-Nagy Balázs pedig Halálként lesz jelen. A színművészek saját dedikálókártyát használnak, de aki szeretné, elviheti saját jegyét, bérletét, vagy személyes tárgyát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában