Wojtyla

2021.12.07. 19:01

Pénzadománnyal segítik a kecskeméti népkonyhát

Nyílt napot rendezett kecskeméti telephelyén a Royal Traktor Zrt. A mezőgazdasági gépeket forgalmazó cég tulajdonosa, Muhari Béla ebből az alkalomból százezer forinttal ajándékozta meg a Wojtyla Barátság Központot, a népkonyhán folytatott missziós tevékenység elismeréseként.

Az adományozásról szóló plakettet Farkas P. József alapító-igazgató vette kézhez a szombati program helyszínén. A rendezvényre tiszteletét tette Balogh Károly Helvécia polgármestere, aki szintén rendszeresen támogatja a karitatív intézményt. A Royal Traktorhoz azonban az önkormányzat által, a Magyar Falu Program keretében vásárolt Farmtrac kistraktor átvételére ment, melyhez értékes kiegészítő felszereléseket kapott ajándékba a település.

Az eseményen több száz érdeklődő mellett megjelent még dr. Szeberényi Gyula Tamás Kecskemét alpolgármestere, akit Balogh Károly és Turupuliné dr. Polyák Katalin Helvécia jegyzőjének társaságában Muhari Béla tájékoztatott a cég legfrissebb gépkínálatáról.

A jelenlévők nem csupán megtekinthették, egyúttal ki is próbálhatták a különböző traktorokat, mezőgazdasági gépeket. A gyermekeket pedig a kiállított és egyben megvásárolható játékmakettek vonzották leginkább. A kiváló hangulatot élőzene és frissítő falatok fokozták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában