Kecskemét

2021.12.04. 11:59

Forraltborozással segíthetünk a félárván maradt kis Benettnek

Jótékonysági forraltborozást szerveznek december 10-én a kecskeméti Főtérre, amelynek bevételével egy nemrég félárván maradt, mozgáskorlátozott kisfiút segítenének.

Bajáki Zsanett

Forrás: shutterstock.com

Kiss László Benett, egy mozgásában korlátozott, hároméves kisfiú, a közelmúltban, a COVID járvány következtében elveszítette édesapját, ezért édesanyja egyedül gondoskodik róla.

A kecskeméti VÉDŐHÁLÓ Karitatív Egyesület és Adománybolt, valamint a Mélymerülés magazin ezért jótékonysági forraltborozást szervez december 10-én (pénteken) 16:00 és 20:00 óra között a kecskeméti Főtéren. A program bevételével, valamint a Mélymerülés Utcalap megvásárlásával, illetve egyéb adományokkal is Benettet szeretnék támogatni a szervezők.

Aki esetleg nem tud a forraltborozáson részt venni, de szívesen támogatná a családot bármilyen összeggel, a következő számlaszámon teheti meg: 11773322-02630304 (Molnár Ildikó néven).

Kiss László Benett

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában