Katonai sátrat állítottak fel a bajai kórháznál is a szentesi katonák

A kormány oltási akcióhetet hirdetett az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében november 22-28. közöttre. Katonai sátrat állítottak fel a szentesi katonák a bajai kórháznál is – olvasható az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred közösségi oldalán.

baon.hu

Fotó: MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred/Facebook

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében november 22-e, hétfő és november 28-a, vasárnap között oltási akcióhetet szerveznek megyénkben is. A szentesi műszaki ezred katonái állították fel a Bajai Szent Rókus Kórház előtt azt a fűthető sátrat, amiben az érkezők várakozhatnak.

Fotó: MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred/Facebook

Az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred katonái a csütörtöki és pénteki napon összesen három helyszínen: az orosházi, a bajai és a gyulai kórháznál végezték el ezt a munkát.

Fotó: MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred/Facebook

Mint írják, a sátrak a hétfői naptól kezdődő oltási akcióhét keretén belül az oltásra érkező és az oltás után várakozó személyek ideiglenes elhelyezését szolgálja, megvédve őket a késő őszi időjárás viszontagságaitól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában