honvédség

2021.10.16. 10:33

Elismerték a kecskeméti repülőnapon dolgozók kimagasló munkáját

A 2021-es Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és végrehajtásában résztvevők szakmai munkájának elismerése alkalmából rendezett ünnepi állománygyűlést a Magyar Honvédség Parancsnoksága pénteken, a Honvédelmi Minisztérium Lehel utcai objektumában – számolta be róla a honvedelem.hu.

baon.hu

Fotó: Rácz Tünde

Mint írják, Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese ünnepi beszédében elmondta: a munka már a Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató időpontja előtt csaknem egy évvel megkezdődött. – Közel ötezer fő vett részt a repülőnap támogatásában és biztosításában, közvetlenül a helyszínen, és sokan mások az előkészítés alatt dolgoztak. Azok a számok, amelyeket elértünk, jelzik azt, hogy volt igény a társadalom részéről arra, hogy jobban megismerjenek bennünket – emelte ki, majd megköszönte a rendezvényen dolgozók munkáját.

A vezérőrnagy azt is elárulta, hogy a következő repülőnap megrendezéséig nem kell ismét nyolc évet várniuk az érdeklődőknek.

Ezt követően Sándor Zsolt átadta a 2021-es Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előkészítésében és végrehajtásában résztvevők szakmai munkájáért járó elismeréseket. A HM Zrínyi Nonprofit Kft. részéről elismerésben részesült Kulcsár Gábor, ügyvezető, valamint Pilinyi Attila, a cég Kommunikációs Ágazati Igazgatóság Kreatív Tartalomfejlesztési Osztályának osztályvezetője.

Az eseményen – mások mellett – Takács Attila vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága szárazföldi haderőnemi szemlélője is részt vett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában