Jégkrémet osztott a kiskunhalasi Rotary Club

Igencsak hűvös meglepetés érte az elmúlt napokban a halasi kórház dolgozóit, a halasi és környékbeli idős otthonok lakóit és dolgozóit, valamint általános iskola kisdiákját, több mint tizenkétezer darab jégkrémet osztott szét a Rotary kiskunhalasi szervezete egy felajánlásnak köszönhetően.

Pozsgai Ákos

Megérkezett az adomány a Kiskunhalasi Református Általános Iskolába

Fotó: Pozsgai Ákos

Meglepetés érte az elmúlt napokban a halasi kórház dolgozóit, a halasi és környékbeli idősotthonok lakóit és dolgozóit, valamint az általános iskolák kisdiákjait. Több mint tizenkétezer darab jégkrémet osztott szét ugyanis a Rotary kiskunhalasi szervezete egy felajánlásnak köszönhetően.

Elsőként a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház és a hozzá tartozó Kiskunhalasi Mobil Járványkórház dolgozói részesültek a meglepetésben, amikor a Rotary kiskunhalasi szervezetének képviselői majd egy raklapnyi doboz jégkrémmel jelentek meg a kórház bejáratánál.

– Az édességet a mirelit- és szárazáru-kereskedelemmel foglalkozó Bestar Hungary Kft. ajánlotta fel, összesen 12 ezer 600 darab jégkrémet – mondta el Kakas Szabolcs, a kiskun­halasi Rotary Club titkára.

A finomságból bőven jutott a kórházak dolgozóinak, a kiskunhalasi és a környékbeli településeken az idősotthonok lakóinak, valamint az általános iskolák alsó tagozatos tanulóinak, akik múlt hét óta nem online oktatásban vesznek részt.

– Az egészségügyben és a szociális intézményekben dolgozók több mint egy éve emberfeletti munkát végeznek a korona­vírus-járvány miatt kialakult helyzetben. Nem tudjuk eléggé kifejezni a hálánkat és köszönetünket azért a munkáért, amit tesznek az emberek életének megmentése és az egészség védelme érdekében – összegezte a Rotary sokadik jótékonysági akciójának célját a halasi szervezetének elnöke, aki kiemelte azt is, hogy köszönet jár a pedagógusoknak és a szülőknek is, akik a világjárvány miatt kialakult körülmények között is helytállnak az oktatásban és a nevelésben, valamint a gyerekeknek, akik szokatlan körülmények között is iparkodnak a tanulással.

Megérkezett az adomány a Kiskunhalasi Református Általános Iskolába
Fotó: Pozsgai Ákos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában