pályázat

2021.01.12. 18:30

Új arculatot kap a kecskeméti Tourinform-iroda

A Kisfaludy Fejlesztési Program – Tourinform-irodák és információs pontok felújítása című pályázatnak köszönhetően közel 25 millió forint vissza nem térítendő támogatásból újul meg a kecskeméti Tourin­form-iroda – tájékoztatta hírportálunkat a Hírös Sport Nonprofit Kft. Kommunikációs és Marketing Osztálya.

Hraskó István

A Tourinform iroda látványterve

Forrás: Hírös Sport Nonprofit Kft.

Mint írták, az iroda hosszú idő óta nem esett át felújításon, most azonban, a nyertes pályázatnak köszönhetően, sor kerül a nyílászárók cseréjére, valamint egy nagyobb fogadótér kialakítására. Az épület új padlóburkolatot, álmennyezetet és belső világítást kap, és a bútorzatot is lecserélik.

A felújítás egyik legfontosabb szempontja, hogy barátságos, kellemes és tágas fogadótérbe érkezzenek meg az iroda látogatói. A teljes körű információszolgáltatás és a látnivalók vizuális megjelenítése érdekében fali és álló LCD-kijelzők is helyet kapnak majd. A felújítási munkák várhatóan idén tavasszal befejeződnek.

A Szabadság téren található irodát 2019-ben közel hatezren keresték fel, tájékoztatást kérve a helyi látnivalókról, programokról, szállás- és vendéglátóhelyekről.

A Tourinform iroda látványterve
Fotó: Hírös Sport Nonprofit Kft.

Borítóképünk a Tourinform iroda látványterve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában