Hősugárzókat helyez ki az MVM a leglátogatottabb irodái elé

Hőgombákat helyez ki az MVM Next Zrt. a leglátogatottabb irodái elé, mivel a személyes ügyintézés biztosított, de az ügyfelek a koronavírus-járvány miatt nem tartózkodhatnak a várókban.

baon.hu

Az energiaszolgáltató társaság keddi közleménye szerint januártól Budapesten a Fiumei úton, Szegeden a Kossuth Lajos sugárúton, Debrecenben a Kürtös utcában, Miskolcon az Arany János utcában, Kecskeméten a Szultán utcában, Cegléden a Kossuth Ferenc utcában és Érden a Szabadság téren helyeznek ki kültéri hősugárzókat.

A társaság felhívta a figyelmet arra, hogy a budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodákban, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés csak előzetes időpont-egyeztetéssel lehetséges, és a hőgombák mellett is tartani kell a távolságot egymástól.

Az MVM Next budapesti és a nagyobb városokban elérhető állandó ügyfélszolgálati irodáin, valamint a társaság által üzemeltetett fiókirodákban a személyes ügyintézés kizárólag előzetes időpont-egyeztetést követően érhető el.

Időpontfoglalás:

Az MVM Next az irodákat folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyezett. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül. Arra kérik az ügyfeleket, hogy az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat, valamint a gördülékeny ügyintézés érdekében a kitöltött formanyomtatványokat.

A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:

Továbbra is arra buzdítják az ügyfeleket, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot, amellyel elkerülhető a sorban állás. A honlapon minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,

06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Online ügyfélszolgálat

Írásos ügyfélszolgálat

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

Mobilapplikáció

MVM Next Földgázapp

MVM Next Áramapp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában