BÁCS-KISKUN

2020.12.31. 13:55

Ezek voltak 2020 legérdekesebb és legnépszerűbb videói

Bár olvasóink figyelmét 2020 nagy részében a koronavírus körül zajló őrület kötötte le, mégis tudtunk mutatni olyat, ami számos emberhez elért. Mutatjuk az idei tíz legnépszerűbb videót, illetve egy összeállítást a legemlékezetesebb felvételekből.

Morva Daniella, Várkonyi Rozália

Forrás: shutterstock

1. Egy autót üldöztek a rendőrök Kecskeméten

Az idei év két legnépszerűbb videója arról a rendőri üldözésről szól, melynek eredményeként a készenléti rendőrök és a kecskeméti járőrök március 31-én elfogták azt a sofőrt, aki a gyanú szerint bódult állapotban, engedély nélkül vezetett, az utasaival szemben pedig eljárást kezdeményeztek a veszélyhelyzettel összefüggésben kihirdetett kormányrendelet korlátozó szabályainak megszegése miatt.

Mindkét videó olvasói felvétel.

[embed]]

2. Tombol a vihar Bács-Kiskun megyében

Augusztus 4-én óriási vihar csapott le a megyére. Több városban dőltek ki fák, borultak fel kerti eszközök, az autók pedig alig tudtak haladni az utakon és áramkimaradások is jelentkeztek.

3. A világ első hidrogénhajtású légi járművét építik Jakabszálláson

Jakabszálláson építik a közlekedés jövőjét! Egy amerikai cég, az Alaka'i Technilogies tudástőkéje miatt a jakabszállási Genevation Aircraft Kft.-t választotta partneréül a világ első hidrogénmeghajtású légi járműve, a Skai fejlesztéshez. A sajtónyilvános bemutatót Jakabszálláson tartották, felvételünk ekkor készült.

4. Járhatatlan utak Bács-Kiskun megyében és esővízben haladó autók Kecskeméten

Az augusztus 4-i vihar sokakat foglalkoztatott, ugyanis az első két helyen álló felvételeink után a következő két pozíciót is a viharról készült videóink foglalják el.

5. Régi eszközöket selejtezett a honvédség Kecskeméten

Augusztus 24-én ötvenegy elavult, használhatatlanná vált eszközt vagoníroztak be a MH. 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison. Az üzemképtelen eszközöket a honvédség tápiószecsői Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokságára szállították.

6. Komolyan veszik a kijárási tilalmat a kecskemétiek

Bár szerencsére idei videóválogatásunk nem teljes egészében a koronavírusról szól, az alábbi felvétel okkal érdekelt több ezer olvasót. A második hullám jóval a korlátozások bevezetése előtt megkezdődött, ám a 20 óra utáni kijárási tilalmat nem tudtuk elkerülni. Kíváncsiak voltunk, a megyeszékhely lakói betartják-e a korlátozást. Úgy tűnt, hogy igen.

7. Énekléssel, dübörgéssel és felvonulással tisztelegtek a motorosok Kecskeméten

Közel 70 motoros gyülekezett április 3-án este a kecskeméti mentőállomás előtt. Közösen elénekelték az Ismerős Arcok Nélküled című dalát, majd a 20 órási taps után tettek egy kört a városban.

8. Halason is zúgott a taps az egészségügyi dolgozókért

Március 29-én este nyolc óra előtt néhány perccel csendült fel a népszerű Nélküled című dal a Bocskai utcai nyolcemeletes panelházak között, majd az ablakoknál és az erkélyeken álló lakók hatalmas tapssal mondtak köszönetet a koronavírus-járvány elleni küzdelemben helytálló egészségügyi dolgozóknak és mindenkinek, akik nem maradhatnak otthon a járvány ideje alatt sem.

A népszerűvé vált 20 órási tapsolásról rengeteg videó készült, ám alábbi nyerte el leginkább olvasóink tetszését.

9. A Maminbaba kecskeméti csapata flashmobot tartott a főtéren

Aki augusztus 12-én reggel Kecskemét főterén sétált, egyenesen egy flashmob közepén találhatta magát. Az őrület ráadásul nem volt szokványos: édesanyák, nyolc különböző zenére táncoltak kisbabájukkal a hátukon.

A Maminbaba-anyukák nem csupán Kecskeméten, hanem az ország minden területén jelen vannak. Talán ez az egyik oka annak, hogy az átlagosnál magasabb számú megtekintőt hozott a videó.

10. Jégeső esett Kecskeméten

Az időjárási viszonyokat bemutató videók iránt rendkívüli érdeklődést mutattak olvasóink, ugyanis a 10. helyen is egy ilyen, egészen pontosan egy február 11-i jégesőt ábrázoló felvétel áll, amely Kecskeméten készült.

Ezek voltak az idei év legnépszerűbb videói. Köszönjük olvasóinknak, hogy megtiszteltek minket figyelmükkel, és nem csak írott, hanem videós tartalmainkat is szívesen böngészték. Az alábbi, számunkra leglátványosabb és legérdekesebb 2020-as videóválogatással búcsúzunk önöktől, s kívánunk

sikerekben és egészségben gazdag boldog új évet!

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában