Kiskunfélegyháza

2020.11.05. 16:36

A Turul Koppány íjászai folytatják a felkészülést

A fokozódó járványhelyzet a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület mindennapjaira is rányomja a bélyegét.

Sebestyén Hajnalka

A Turulok nagyon összetartanak, segítik egymást minden versenyen

Forrás: Petőfi Népe

A megkezdett bajnokságokat nem tudják folytatni, az elmaradt fordulókat jövőre rendezik meg. Így eredményeket is akkor hirdetnek.

Dinnyés Gyula egyesületi elnök elmondta: sem a saját szervezésű, sem az országos megméretéseket nem rendezik már meg idén. Az edzéseket azonban folytatják, a szigorú egészségügyi szabályokat betartva, létszámkorlátozás mellett. Nem szeretnék felfüggeszteni a felkészülést, hiszen a tavaszi két hónapos kihagyás is érezhető volt a teljesítményükön. Fontos, hogy a fittséget fenntartsák, amíg a lehetőségek adottak.

Októberben még sikerült két alkalommal versenyezniük a Turul-íjászoknak, mindkét helyen dobogóra is állhattak, Budapesten a turulmezei versenyen, valamint a délegyházi íjásztalálkozón. Az egyesületet diá­kok és idősebbek egyaránt kép­viselték.

A Turulok nagyon összetartanak, segítik egymást minden versenyen
Fotó: Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában