áremelkedés

2020.09.26. 19:25

Drágább lesz a belépés a kecskeméti szabadidőközpontba

Október 1-jétől a kecskeméti a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a sétáló-kocogó jegy 18 év fölött 300 forint az eddig 100 helyett, a havi bérlet ára pedig 3000 forintra emelkedett 1000-ről.

Hraskó István

Benkó Zoltán Szabadidõközpont Street Workout pályájának átadása.

A szabadidőközpont üzemeltetője, a Hírös Sport Nonprofit Kft. nemrég tette közzé honlapján, hogy október 1-jétől, csütörtöktől a sétáló-kocogó jegy ára 18 év felett 300 Ft/főre, a havi bérlet ára pedig 3 000 forint/főre módosul.

6-18 év közöttieknek és nyugdíjasoknak ugyanezen jegyet 200 forintért, a havi bérletet 2000 forintért lehet megvásárolni. A nyugdíjas jegy nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe.

6 év alatt a belépés ingyenes. A 14 éven alatti vendégek továbbra is kizárólag felnőtt felügyelete mellett látogathatják a szabadidőközpontot – közölte a Hírös Sport.

Eddig a sétálójegy 14 éves kor alatt ingyenes volt, 14 éves kor fölött 100 forint. Azaz ha két nagyobb gyerekkel a szüleik bementek sétálni, játszóterezni, eddig 200 forintot fizettek, ezentúl viszont már 1000 forintot kell.

A Hírös Sport az emelésről szóló tájékoztatójában ugyanakkor hangsúlyozza: a sétáló-kocogó jegyekkel nevükkel ellentétben nem csak sétálni, vagy kocogni lehet a szabadidőközpontban, hanem használhatók a közelmúltban átadott jelentős fejlesztések: a sportpályák (strandfoci-, strandröplabda-, strandkézilabda és kosárlabda pályák), a kültéri fitness park, a street workout pálya és a játszótér is.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában