fejlesztések

2020.06.13. 11:29

Új játszótér épül Orgovány központjában

Folytatódik Orgovány központjának fejlesztése. Az Orgoványi Településfejlesztési és Üzemeltetési Kft. közreműködésével a közelmúltban megújult a központi park, és a község ötmillió forintot nyert a Magyar Falu Programon keresztül a Molnár Gergely utca egyes járdaszakaszainak felújítására.

Horváth Péter

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Gál Szilvia, Orgovány polgármestere arról tájékoztatott, hogy még 2019 novemberében több mint 4,8 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Vidékfejlesztési Programon keresztül játszótér megépítésére, melyhez csaknem 445 ezer forint önerőt rendeltek.

A napokban elkezdődött az eszközök telepítése a főtér melletti területen. A játszótér többek között többfunkciós várral, mászókával, hintával és rugós hintákkal várja majd a gyerekeket. A körbekerített játszóteret várhatóan néhány héten belül átadják. Az önkormányzat saját forrásából padokat és kukákat is kihelyez a területre.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában