Fidesz-KDNP

2024.06.08. 20:36

Videóinterjú Lezsák Sándorral: együtt kell erőt felmutatnunk a választáson – videóval

Lezsák Sándor két tiszaalpári családot keresett fel szombaton, akikkel a választások fontosságáról beszélt. Ekkor készítettünk videóinterjút az országgyűlési képviselővel, a Magyar Országgyűlés alelnökével. A videóinterjúban Lezsák Sándor hangsúlyozta: aki nem megy el szavazni, annak az a büntetése, hogy ostoba emberek által vezetett településen és országban él, ezért különösen fontos leadni a voksokat vasárnap.

Horváth Péter

Lezsák Sándor hangsúlyozta, hogy a fiatalok is rádöbbennek arra, hogy mit jelentene egy háború, a kötelező sorozás, illetve a migráció, melyek fenyegetettségében élünk. Szót ejtett a genderpolitikáról is, amit nem szabad hazánkba beengedni.

Lezsák Sándor, választás, Fidesz-KDNP
Videóinterjúban beszélt Lezsák Sándor, országgyűlési képviselő, a Magyar Országgyűlés alelnöke a választás tétjéről
Fotó: Bús Csaba

– Az emberek rendet és nyugalmat érzékelnek, de kezdenek rádöbbenni arra, például a kényszersorozás miatt, hogy együtt erőt kell felmutatni azért, hogy ilyen őrültségek ne legyenek kötelezőek Magyarországon – nyomatékosította Lezsák Sándor.

Méltatta az Egymillió találkozás napja sikerét, hiszen elmondása szerint több évtizedes politikusi pályafutása alatt sosem tapasztalt ilyen professzionális és nagyszabású mozgósítást.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában