Húsvéti csomagokat kaptak a halasi kórház dolgozói

Az elmúlt hetekben szinte naponta érkezik felajánlás a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház a Szegedi Tudományegyetem Oktatókórháza dolgozóinak a koronavírus-járvány idején végzett áldozatos munkájuk elismeréseként.

Mester-Horváth Nikolett

Varsányi Vera (középen), a Halasi Box Club elnöke adta át az ajándékcsomagokat Dittmayer Péter (balra) ápolási igazgatónak és Dr. Szepesvári Szabolcs (jobbra) főigazgatónak

Fotó: Mester-Horváth Nikolett

A húsvéti ünnepi hétvégéhez közeledve sem volt ez másként. Borota Községi Önkormányzat képviselő-testülete szerdán húsvéti házias ízekkel – kötözött sonkával és kolbásszal – lepte meg a kórház munkatársait, akik az ünnep alatt sem pihennek. A Halasi Box Club egy-egy finomságokból álló ajándékcsomaggal kedveskedett az intézmény minden osztályának, amiket Varsányi Vera, a klub elnöke adott át péntek délelőtt Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatónak és Dittmayer Péter ápolási igazgatónak.

– Mindenképpen szerettük volna egyesületünk lehetőségeihez mérten, valamilyen formában kifejezni hálánkat a halasi egészségügyi dolgozóknak a városunkért és az országért végzett kitartó munkájukért – mondta Varsányi Vera.

Emellett az Operatív Törzs irányításával az Állami Egészségügyi Ellátó Központtól koronavírus gyorstesztek is érkeztek csütörtökön a halasi kórházba, amiket Vastag Tamás énekes személyesen adott át Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgatónak. Tamás a veszélyhelyzet kihirdetése óta kollégáihoz hasonlóan nem adhat koncerteket, így önkéntes segítőként vesz részt a koronavírus elleni küzdelemben. A védekezéshez szükséges eszközök és tesztek egészségügyi intézményeknek való eljuttatásában segédkezik.

Varsányi Vera (középen), a Halasi Box Club elnöke adta át az ajándékcsomagokat Dittmayer Péter (balra) ápolási igazgatónak és Dr. Szepesvári Szabolcs (jobbra) főigazgatónak
Fotó: Mester-Horváth Nikolett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában