GALÉRIA

2020.02.11. 17:01

Tovább javult a közbiztonság Kunszentmiklóson

Közmeghallgatást tartottak hétfőn Kunszentmiklóson. A rendezvény első felében a város intézményeinek vezetői, a rendőrség, a tűzoltóság képviselői számoltak be az elmúlt évi eredményekről.

Gulyás Sándor

Fotó: Mediaworks

Élénk érdeklődés mellett zajlott le a kunszentmiklósi képviselő-testület szokásos évi közmeghallgatása. A fórum résztvevői összességében elégedettek voltak a városvezetés munkájával, ám többen kifogásolták a közutak állapotát, szóba került a tervezett M8-as autópálya ügye, illetve a vasúti közlekedéssel kapcsolatos hiányosságok is.

A közmeghallgatás első felében a település bűnügyi helyzetéről, a tűzoltóság, a sport, az egészségügyi központ, az óvoda, a közművelődési, a szociális intézmények tevékenységéről hallhattak beszámolókat a kunszentmiklósiak.

A fejlesztések az idei esztendőben is folytatódnak, egyebek mellett elkezdődik a kunszentmiklósi Virágh-kúria felújítása. Önkormányzati tulajdonú szociális bérlakások újulnak meg. A fiatalok otthonteremtését segítik elő az úgynevezett „fecskelakások”, melyek hozzájárulnak a település népességmegtartó erejéhez is. Elkészül a rendelőintézet épületének rekonstrukciója, tovább szépülnek a város zöldfelületei, újabb utakat aszfaltoznak le – ismertette az idénre tervezett beruházásokat a városvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában