Kiskunfélegyháza

2019.07.22. 18:38

Végre van igazgatója a Móra Ferenc Gimnáziumnak

Hosszú huzavona után végre eredményesen zárult a Móra Ferenc Gimnázium igazgatói állására kiírt pályázat. Harmadik nekifutásra nevezték ki dr. Kása Zsuzsannát a Móra Ferenc Gimnázium igazgatójának.

Vajda Piroska

dr. Kása Zsuzsanna

dr. Kása Zsuzsanna

Az oktatásért felelős államtitkár korábban már két alkalommal elutasította a kiskunfélegyházi képviselő-testület által is javasolt pályázó, dr. Kása Zsuzsanna pályázatát. A korábbi igazgató, Rosta Ferenc nyugállományba vonulása óta a pályázati eljárás eredményes lefolytatásáig az intézményvezető-helyettes látta el a vezetői feladatokat.

– Másfél évvel ezelőtt hazahívtak – örömmel pályáztam meg a Móra Ferenc Gimnázium magasabb vezetői álláshelyére kiírt pályázatot. Kétszer „elhasaltam”, így azt gondoltam, a Mindenható más utat jelölt ki számomra. De mert nagyon sokan vártatok – a családom aggodalma ellenére – belevágtam harmadszorra is. Mindent megteszek annak érdekében, hogy az iskolapartnerek elégedettek legyenek – fogalmazott közösségi oldalán dr. Kása Zsuzsanna, a Móra-gimnázium új igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában